PAYITAHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Payitaht. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 20:19 wel heel vreemd, dat je vlees en groenten krijgt, maar geen rijst of fritten erbij. mogen ze wel erbij melden indien het zo is. want dan zijn hun prijzen wel hoog. aardpot gerecht kip met groenten 17€ . indien ze het vergeten zijn hebben wij wel zeer
16 mrt 2022 om 1:11 Geen doner in broodje enkel groente
10 mrt 2022 om 0:22 Heerlijk! Genoten bedankt
1 mrt 2022 om 21:26 Hamburger, kip, alles was verbrand, zelfs de pasta was verbrand.. alles smaakte zo vies, bahh.. alles moeten weggooien, schandalig, zonde van het geld. Kon ik maar fotos uploaden zo erg!
16 jan 2022 om 19:18 Heel lekker en vers eten. Zeker een aanrader!
6 jan 2022 om 7:39 Zeer snel service, het eten was lekker.
23 dec 2021 om 20:29 Veel te weinig voor de prijsss !!
27 nov 2021 om 8:08 Heb pasta besteld en was heerlijk en heel warm!
19 nov 2021 om 21:18 Lekker!
6 nov 2021 om 19:32 Snel geleverd, maar het vlees in de steakburgers was veel te taai. Dit mag veel sappiger, volgens ons. De frietjes waren wel oké.
21 aug 2021 om 19:30 Snel, lekker en veel
8 aug 2021 om 20:11 Sommige hamburgers waren half verbrand. Kapsalon zonder ajuin en tomaat gevraagd met Feta waarvoor ik trouwens 1 euro extra betaal maar krijg geen feta en wel ajuin en tomaat. Ik vraag turks brood en krijg een durum in de plaats. Teleurstellend!!!